Appeal sluit zich aan bij het initiatief van Stichting Massaschade & Consument

Appeal sluit zich aan het initiatief van Stichting Massaschade & Consument. Stichting Massaschade & Consument is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk die op professionele wijze opkomt voor de rechten van consumenten bij massaschade.

Verschillende organisaties, onder wie Appeal, hebben zich aangesloten bij het initiatief van Stichting Massaschade & Consument. Met haar initiatief vertegenwoordigt de stichting op dit moment meer dan 50.000 consumenten en vormt daardoor een sterke stimulans voor Airbnb om tot een oplossing te komen. Mocht dat niet gebeuren, dan is de stichting op korte termijn van plan om Airbnb door middel van een collectieve actie aan te zetten tot het terugbetalen van de onterecht berekende servicekosten.

Airbnb huurders die zich aanmelden via Appeal worden vertegenwoordigd door Stichting Consument & Massaschade. Airbnb-huurders die eerder een claim hebben ingesteld via Appeal hoeven niets te doen en worden ook vertegenwoordigd door de stichting. Zij ontvangen binnenkort een e-mail met meer informatie.

Over Stichting Massaschade & Consument

Stichting Massaschade & Consument is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk die op professionele wijze opkomt voor de rechten van consumenten bij massaschade. Meer informatie over de stichting, haar aanpak en de voordelen kun je vinden op www.massaschadeconsument.nl